En lïten del ur en fundersam hjärna!

Alla inlägg under juni 2007

Av Frïday - 15 juni 2007 16:11

Behövs högmodet för att skydda oss när vi är svaga? Behöver vi ha den här fasaden för att orka med? Är de bara för att vi skäms för att våga vara svaga inför någon annan?


Ibland tycker jag själv att de är skönt att slippa vara stark i alla lägen. Att bara kunna lägga de på Gud när jag känner mig svag. Att bara få finnas, bara få vara. Men fortfarande bli älskad för den som jag är, inte den för den som andra vill att jag skall vara. (men Friday du är den du är helt enkelt)


  • Fast iof tror jag inte att mina vänner vill att jag skall vara någon annan än just den jag är. Det är därför jag har dom bästa och mest underbara vännerna en tjej kan ha. *Kärlek*
Av Frïday - 15 juni 2007 08:00

Om jag fick önska helt fritt när de kommer till killar (Friday du vet att detta kommer sluta i katastrof va?) så skall jag lista upp lite. Men kom ihåg, de är bara en önskelista. Det är som med tomten och önskelistan man skickar dit. Man kanske får en på 25. På sig höjd. Men jag är optimistisk. (Jaja, nu börjar hon igen)


  • Kille, 1981-1987. (Friday gillar äldre killar ^^)
  • Göteborgare  (Är först nu du tröttat på långdistans? Ja, på tiden de!)
  • Fast jobb, eller skola.
  • Egen lägenhet. (Ingen som bara lever på föräldrarna hela tiden)
  • Intelligent, social, trevlig (snygg är väl ingen nackdel direkt heller;)
  • Humoristisk.
  • Kristen är inget krav
  • Musik intresserad (stort plus vid gitarrspelande)
  • Över 175cm (inge kortisar här inte)

Ja, man får inte allt.. men lite av de kan jag väl få iaf?

Nä med min tur får jag väl en kort kille som bor i norrland och spelar dragspel. Som inte nog med de är 35år och bor hemma i sin mammas källare.. Bah!!!

Av Frïday - 14 juni 2007 12:51

Ibland så har man den dära känslan att man bara vill slå, skrika och sparka. När de känns som himmlen skall falla ner, även om de bara är över ens eget huvud. Alltså dom dagarna när man plötsligt bara ser svart, och hatet kommer över en. Men jag hatar inte, längre. Jag ogillar skarpt. Och varför egentligen ödsla tid på de som gör ont?


  • Mammas råd: Man skall inte ödsla tid på idioter.

Mamma har väldigt rätt här. Varför skall någon ödsla tid på de som inte ligger på deras bord? Och de är väl inte mitt bekymmer om någon annan vill bete sig som en idiot, för de behöver inte jag göra det. Varför skall ens egna värld alltid kretsa runt en annan? Eller gör den det?


Att gå vidare i livet kan vara svårt. Men vissa dagar, busenkelt. Andra dagar, död, pest och pina. Men jag tänker positivt ser de från den ljusa sidan. Tänker på alla möjligheter. De finns så mycket mer än bara sorg, hat och även mer än ogillandet. Så varför inte skrika och dansa i regnet och vinden vara vacker, fri och vild (som Loke uttrycker sig i en av sina låtar)


Jag vill testa de möjligheter jag har, umgås med vänner, finnas, fira, älska livet. Men vad är de som stoppar mig? INGENTING..


Ett gott tecken är att jag Bloggar, för som ni alla vet så bloggar jag inte om jag inte mår bra. Fick höra senast idag att jag både är snygg och sexig (jajamen, och kom inte och döda mitt självförtroende *skratt*) Så jag skall rufsa om mitt hår, raka benen, på med lite smink och leva livet.. La Dolce Vita even.. Vem kommer att vara med mig?

Av Frïday - 14 juni 2007 10:16

Grönt dansar runt i en vind.

Dansar överallt där man både ser och inte ser.

Grönt som gränsar till gult, blått och brunt.

Färgerna som tillhör samma skala,

Flyter ihop i en stor organiserad röra.

Naturen kan färgelära.

Bara vi som skulle kunna få för oss att sätta ett stort fult betonghus,

I den mest praktfulla gröna dräkt

Av Frïday - 13 juni 2007 21:13

You Are Japanese Food

 

 Strange yet delicious.
Contrary to popular belief, you're not always eaten raw.


Nu sitter jag här med Biffen den Lille. Och vi (eller ja kanske mer jag, under hans ledning) har gjort ett test. Vilken mat är jag? Ganska spännande måste jag säga då jag även fick svara på vad jag lyssnar på för musik när jag har fester (udda kanske ni tycker, men ja, de gör väl ändå jag med) Svaret blev lite överraskande som ni ser här över. Udda men underbar/oemotståndligt! *grrr*


  • Åh jag vet, den som inte vill ha mig vill va mig!

- (visst är de så Barbie? Föresten kommer du till mig nästa lördag?)

Av Frïday - 12 juni 2007 13:11

You Are Elektra

 

There's really no superhero with more style than you.
Because who could beat being sexy assasin ninja?

------------

Det är ändå lite coolt att jag får vara en snygg superhjälte. Annars när man gör sådanna här tester tycks jag mer bli en överviktig Batman. Men inte idag. Men jag vet väl inte om jag kanske skulle kunna rädda världen. Men de vore ju alltså ett häftigt jobb, undra om de är bra betalt (funderar sig bort i superkraftstankar) Eller skulle man kanske bara bli, typ, ja högmodig? (Nej Friday inte du, du som är såå ödmjuk!!) Nä, jag tänkte väl de.


Så nästa gång ni ser mig kanske jag springer runt med mina ninjasvärd, i min asheta rödalackklädsel. Men vänta!! Vilka är mina fiender? Och vilka skall jag rädda? Nja detta superhjälte grejerna är nog lite över huvudet på mig. Kanske skulle man hålla sig till något man kan? (Friday, kasta sten och reta sin bror kanske inte räknas som superhjälte saker?)


Jaja, hur som helst borde jag lära mig när jag skall vara tyst..


  • Bättre vara tyst och verka dum, än tala och bevisa de!
Av Frïday - 12 juni 2007 06:07

Den lilla pojken börjar bli så stor, först studenten, sedan hultan! Vart är världen påväg?


Men bäst för dig ztoffe att du ringer mig ikväll, annars skall du få se på andra bullar (haha jag bara älskar de uttrycket)

Av Frïday - 11 juni 2007 22:11

Jag känner för att skriva något riktigt smart. Ni vet, något sådär riktigt fyndigt, så alla tänker "wow va Friday är smart". Men ni har alla läst mina inlägg, och jag med, och även kommit till insikten att smarta saker kommer bara när man är ensam.


Om man inte har något att skriva ner smartheterna på, så kommer den ena geniala idén efter den andre. Eller så säger man något så smart till någon att man egentligen själv inte fattar vad man säger, och någon kanske bygger ett stort beslut på just detta.. men du själv, är precis ett sådant, ett levande frågetecken!


Vart drar man gränsen vi smart, och vart vid intelligent? Vilket av dessa är egentligen de "bästa" att vara?

Här kommer en liten redogörelse på vad JAG tycker om dom båda, om de är rätt eller inte, de vette katten.


  •  
    • Smart - Logiskt tänkande, Boll 1 går ner i hål 1. Boll 2 går ner i hål 2.
    • Intelligens - Kommer utifrån saker man läst, hört, varit med om, bygger mer på erfarenheter och känslor än logik.

Är man smart eller intelligent när man lyckas lösa en svår ekvation? Jag skulle själv hellre tänka mig att jag vore intelligent än smart. (Och nej de har inte med de att göra att intelligent är ett finare ord.)


Eller är de egentligen bara en synonym?


Kommentera gärna, med vad ni tror, vad som är sant/inte sant. För jag har då inte den blekaste.

Presentation


En blogg om vardagsbetraktelser, träning, fest, jobb och vardag...

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Tror du på Gud?
 Ja
 Nej
 Tror på något, men kan inte säga vad.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Om du har något att säga =)


Ovido - Quiz & Flashcards