En lïten del ur en fundersam hjärna!

Alla inlägg den 19 juni 2007

Av Frïday - 19 juni 2007 22:08

I morgon skall jag och min syster valla tanter. (Friday, valla? Dom är faktiskt inga får!!) Jaja, Vi skall till ett ställe som heter Rögle kloster. Där bor en hög med nunnor. Men vad vi egentligen skall göra där mer än att vara och att äta mackor (eller bullar som man säger här i skåne, *knas tomtar!*) Ja de återstår att se.


Det känns som jag har gått upp 5kg idag. Har ätit alldeles för mycket. Men de är nog bara en sådan dag. Fast jag har ändå inte ätit massa sötsaker (Friday, men den dära äpplekakan och glassen du hade till frukost på jobbet då?) Känns som både huvudet och kroppen börjar svika. Skall bli skönt att komma hem och börja om igen. Träffa vänner, familj, folk och församling.


Imorgon skall jag ta avsked (eller avcykel) av min cykel, min hjälm och min cykelnyckel. Måste även ta farväl av församlings nyckeln. Denna dag som jag sett fram emot så länge. Nu är den här, och de känns... Udda! Detta har ändå varit mitt hem dom senaste 10 månaderna. Och nu är de snart borta. Ja, de är skumt. Kommer sakna folket om man säger så.. Inte alla kanske, men många!



Av Frïday - 19 juni 2007 15:29

Vi hade avtackning idag. Dagen började bra med att äta äpplekaka med glass, och fick en bok. Sedan gick jag och började förbereda maten till konfirmanderna. Det gick också bra. Och alla gillade mina kakor *fniss*


När allt var klart för dagen blev jag avtackad där med (Friday fick Bob Hanssons bok "Halleljua liksom", vilket va tur då hon inte haft råd att köpa den själv.) Nu har jag väl insett att de typ är slut. Nu har jag en miljon saker att packa. En miljon saker och skriva, och som de känns en miljon fönster att tvätta (de är visserligen "bara" sex fönster, men de är både utsidan och insidan.) Sedan skall jag väl få ordning på köket, sovrummet och lite sådant.


Ja de är väl bara att sätta igång (Friday hoppas och skuttar av glädje)


  • Nej, jag heter inte Ida-Karin *skratt*

Presentation


En blogg om vardagsbetraktelser, träning, fest, jobb och vardag...

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Tror du på Gud?
 Ja
 Nej
 Tror på något, men kan inte säga vad.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Om du har något att säga =)


Ovido - Quiz & Flashcards