En lïten del ur en fundersam hjärna!

Alla inlägg under juni 2007

Av Frïday - 19 juni 2007 22:08

I morgon skall jag och min syster valla tanter. (Friday, valla? Dom är faktiskt inga får!!) Jaja, Vi skall till ett ställe som heter Rögle kloster. Där bor en hög med nunnor. Men vad vi egentligen skall göra där mer än att vara och att äta mackor (eller bullar som man säger här i skåne, *knas tomtar!*) Ja de återstår att se.


Det känns som jag har gått upp 5kg idag. Har ätit alldeles för mycket. Men de är nog bara en sådan dag. Fast jag har ändå inte ätit massa sötsaker (Friday, men den dära äpplekakan och glassen du hade till frukost på jobbet då?) Känns som både huvudet och kroppen börjar svika. Skall bli skönt att komma hem och börja om igen. Träffa vänner, familj, folk och församling.


Imorgon skall jag ta avsked (eller avcykel) av min cykel, min hjälm och min cykelnyckel. Måste även ta farväl av församlings nyckeln. Denna dag som jag sett fram emot så länge. Nu är den här, och de känns... Udda! Detta har ändå varit mitt hem dom senaste 10 månaderna. Och nu är de snart borta. Ja, de är skumt. Kommer sakna folket om man säger så.. Inte alla kanske, men många!



Av Frïday - 19 juni 2007 15:29

Vi hade avtackning idag. Dagen började bra med att äta äpplekaka med glass, och fick en bok. Sedan gick jag och började förbereda maten till konfirmanderna. Det gick också bra. Och alla gillade mina kakor *fniss*


När allt var klart för dagen blev jag avtackad där med (Friday fick Bob Hanssons bok "Halleljua liksom", vilket va tur då hon inte haft råd att köpa den själv.) Nu har jag väl insett att de typ är slut. Nu har jag en miljon saker att packa. En miljon saker och skriva, och som de känns en miljon fönster att tvätta (de är visserligen "bara" sex fönster, men de är både utsidan och insidan.) Sedan skall jag väl få ordning på köket, sovrummet och lite sådant.


Ja de är väl bara att sätta igång (Friday hoppas och skuttar av glädje)


  • Nej, jag heter inte Ida-Karin *skratt*
Av Frïday - 18 juni 2007 19:44

Mjölet yr i köket och förklädet tas på när Friday och Marta (Fridays bedårande vän i Skåne) skall baka kakor.


Vi skulle egentligen ta en fika på stan, men jag kände att jag hade lite mycket att göra hemma, så jag gjorde de ända rätta. Jag bjöd hem Marta så hon kunde hjälpa mig. (Fantastiskt smart är du Friday!)


Vi bakar och kladdar och står i. De blir fem olika sorters kakor!! (Friday de räknas inte som annan kaksort bara för att du delar degen i fem delar och lägger olika saker i, som cocos, choklad och kanel mm) Så de skall jag ha med mig till jobbet i morgon som tack. Kanske inte är en så stor gåva att få 15 kakor. Men de är mycket kärlek som jag och Marta lagt ner i dom. (Nej Barbie, tänk inte på snusk nu igen!)


Jag hoppas dom skall tycka om dom. De gjorde iaf jag och Marta, efter mycket kakor och mycket kaffe var vi nöjda. (Friday blir tjock av alla kakor *skratt*)


  •  
    • Tänkte bara säga de, jag borde strecha mina vader efter allt gående i högklackat, men de är en rejäl workout för benen om inte annat. (Heja Friday friskt humör, de är du som äger alla!)

Av Frïday - 18 juni 2007 15:37

Började halv nio i morse. Har haft konfirmanddag. Ja dom läser konstant i tre veckor och en vecka av dem åker dom bort. Men då har jag redan flyttat hem så.


Jeans, Nemitröja, och så högklackade skor. (Friday, du av alla människor borde veta att de är DUMT att ta klackar på 8cm om du vet att du skall stå, gå och springa om vart annat!!) Kände mig som kung i stan. (Ja, om du bortser från all kullersten och all annan ojämnhet i denna staden.)


Men de va kul iaf, dom fick sina Biblar, jag snackade med dem. Diskuterade Nanne Grönwalls låt "Många karlar lite tid!" med en av konfirmanderna och en av ledarna. Alla lever vi väl efter den till viss del. (Haha, Friday du har hittat dina likar.)


  •  
    •  
      • Dagens råd; Gå inte i en stad som Lund med högklackade skor, om du inte inser att du kommer fastna och snubbla överallt. Oavsett du är bäst på de eller inte!!
Av Frïday - 17 juni 2007 16:50

Jag älskar skum! Stort härligt, fluffigt skum.

Detta vackra vita fenomen.

Mjukt och rörligt. Prasslande och smattrande.

När de står högt och stolt.

När de sätter sig som ett skägg under munnen.

Jag älskar när man blåser i det, så de yr.

När man kramar de i händerna, när man får de i munnen.

Täcka hela kroppen med detta underbara skum.

Jag älskar att göra blubblor, älskar att göra sönder dom.

En efter en efter en.


  • Jag skulle vilja bo i skum. Men då skulle de bara skum hela tiden, och inte bli vatten. Fluffigt vitt underbart, vackert skum!

När alla bubblor i badet försvunnit. Det är då man skall gå upp.

Även den sista skumbubblan är min vän!

*plopp*

Av Frïday - 17 juni 2007 13:43

Man borde egentligen inte sätta igång datorn på morgonen, (Friday bara för att du fastnar betyder inte de att alla gör de) för ja, då blir inte så mycket annat gjort.


Planen för idag ser ut:

  • Packa
  • Städa
  • Baka

Och hittentills har jag... hmm skrivit listan iaf (Bra Friday, bra) Men jag tycker de är ett steg på vägen iaf. (Jättebra Friday, jättebra)


Tyckte de var dags att blogga lite nu. Men hjärnan står still. Jag vill inte skriva något smart. Jo jag kan berätta att när jag va liten trodde jag att kinerserna fick hålla fast sig för att inte trilla av jorden.. haha

Av Frïday - 16 juni 2007 17:42

You Are 50% Weird

 

 Normal enough to know that you're weird...
But too damn weird to do anything about it!


Ibland när man gör en sak så måste man ta paus, och den pausen har jag nu. Jag är iof ganska bra på att ta paus, eller fastna framför tvn eller liknande. (Friday du kanske skulle komma till ämnet istället?) JA, just de. Tyckte de va lite kul så där och se hur konstig jag är.. (In Your Face alla ni som tycker att jag är helkonstig, för jag är bara halvkonstig!! NA na na na na na) Jag tycker att dessa små testerna är ett bra sett att piffa upp sin vardag med. Speciellt idag när den är alldeles grå, regnig och tråkig! (Jo Friday, de regnar mycket och du har en APSTOR spindel på utsidan av ditt fönster!)


Men de är skönt att kunna motbevisa alla dom som säger att jag är helgalen. För de är jag inte (Thank God) Men idag är livet bara för härligt.


  • Dagens råd; stanna upp en stund och dansa till musiken i ditt huvud!
Av Frïday - 16 juni 2007 15:32

Om man inte tänker på vad man gör så går de ganska fort att göra saker. Speciellt om man inte distraheras av saker som Tv, Radio eller Datorn. Idag har jag packat en hel del, och ja allt är visserligen upp och ner här hemma. Men jag är ensam så jag bryr mig inte. Jag har delat upp alla mina kläder i 5 högar (haha nä de är inte så oorganiserat som de låter - eller lite kanske) Överdel, underkläder, Kjol/klänning samt byxor. Och den sista är så klart övrigt (och nej Friday du skall inte ens gå in på vad de finns i den högen*skratt*)


Jag har packat två skokartonger med saker som jag inte har en aning om var jag skulle lägga dem annars. Det finns visserligen fortfarande mycket saker att packa.. Som att få ner kläderna i div påsar och väskor för att få hem dem. Men jag använder iaf korgar som står lite överallt för att sortera saker och på så sett lättare hålla reda på allt. Böckerna är redan packade och klara (Friday is the greatest *vifta med liten liten flagga*)


Imorgon skall jag inhandla påsar! (check)


Emma och John skulle komma hit idag. Dom ringde vid en 13.00 och sa det. Och dom har fortfarande inte kommit *skratt* ja dom skulle visserligen kolla på två bilar i Hässleholm (dom kanske har slarvat bort sig där?) Jaja, när dom kommer så skall vi laga lite mat, och sedan skall dom få med sig lite saker hem som redan är packade :D

Presentation


En blogg om vardagsbetraktelser, träning, fest, jobb och vardag...

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Tror du på Gud?
 Ja
 Nej
 Tror på något, men kan inte säga vad.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Om du har något att säga =)


Ovido - Quiz & Flashcards