En lïten del ur en fundersam hjärna!

Alla inlägg den 16 juni 2007

Av Frïday - 16 juni 2007 17:42

You Are 50% Weird

 

 Normal enough to know that you're weird...
But too damn weird to do anything about it!


Ibland när man gör en sak så måste man ta paus, och den pausen har jag nu. Jag är iof ganska bra på att ta paus, eller fastna framför tvn eller liknande. (Friday du kanske skulle komma till ämnet istället?) JA, just de. Tyckte de va lite kul så där och se hur konstig jag är.. (In Your Face alla ni som tycker att jag är helkonstig, för jag är bara halvkonstig!! NA na na na na na) Jag tycker att dessa små testerna är ett bra sett att piffa upp sin vardag med. Speciellt idag när den är alldeles grå, regnig och tråkig! (Jo Friday, de regnar mycket och du har en APSTOR spindel på utsidan av ditt fönster!)


Men de är skönt att kunna motbevisa alla dom som säger att jag är helgalen. För de är jag inte (Thank God) Men idag är livet bara för härligt.


  • Dagens råd; stanna upp en stund och dansa till musiken i ditt huvud!
Av Frïday - 16 juni 2007 15:32

Om man inte tänker på vad man gör så går de ganska fort att göra saker. Speciellt om man inte distraheras av saker som Tv, Radio eller Datorn. Idag har jag packat en hel del, och ja allt är visserligen upp och ner här hemma. Men jag är ensam så jag bryr mig inte. Jag har delat upp alla mina kläder i 5 högar (haha nä de är inte så oorganiserat som de låter - eller lite kanske) Överdel, underkläder, Kjol/klänning samt byxor. Och den sista är så klart övrigt (och nej Friday du skall inte ens gå in på vad de finns i den högen*skratt*)


Jag har packat två skokartonger med saker som jag inte har en aning om var jag skulle lägga dem annars. Det finns visserligen fortfarande mycket saker att packa.. Som att få ner kläderna i div påsar och väskor för att få hem dem. Men jag använder iaf korgar som står lite överallt för att sortera saker och på så sett lättare hålla reda på allt. Böckerna är redan packade och klara (Friday is the greatest *vifta med liten liten flagga*)


Imorgon skall jag inhandla påsar! (check)


Emma och John skulle komma hit idag. Dom ringde vid en 13.00 och sa det. Och dom har fortfarande inte kommit *skratt* ja dom skulle visserligen kolla på två bilar i Hässleholm (dom kanske har slarvat bort sig där?) Jaja, när dom kommer så skall vi laga lite mat, och sedan skall dom få med sig lite saker hem som redan är packade :D

Presentation


En blogg om vardagsbetraktelser, träning, fest, jobb och vardag...

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Tror du på Gud?
 Ja
 Nej
 Tror på något, men kan inte säga vad.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Om du har något att säga =)


Ovido - Quiz & Flashcards