En lïten del ur en fundersam hjärna!

Alla inlägg den 18 juni 2007

Av Frïday - 18 juni 2007 19:44

Mjölet yr i köket och förklädet tas på när Friday och Marta (Fridays bedårande vän i Skåne) skall baka kakor.


Vi skulle egentligen ta en fika på stan, men jag kände att jag hade lite mycket att göra hemma, så jag gjorde de ända rätta. Jag bjöd hem Marta så hon kunde hjälpa mig. (Fantastiskt smart är du Friday!)


Vi bakar och kladdar och står i. De blir fem olika sorters kakor!! (Friday de räknas inte som annan kaksort bara för att du delar degen i fem delar och lägger olika saker i, som cocos, choklad och kanel mm) Så de skall jag ha med mig till jobbet i morgon som tack. Kanske inte är en så stor gåva att få 15 kakor. Men de är mycket kärlek som jag och Marta lagt ner i dom. (Nej Barbie, tänk inte på snusk nu igen!)


Jag hoppas dom skall tycka om dom. De gjorde iaf jag och Marta, efter mycket kakor och mycket kaffe var vi nöjda. (Friday blir tjock av alla kakor *skratt*)


  •  
    • Tänkte bara säga de, jag borde strecha mina vader efter allt gående i högklackat, men de är en rejäl workout för benen om inte annat. (Heja Friday friskt humör, de är du som äger alla!)

Av Frïday - 18 juni 2007 15:37

Började halv nio i morse. Har haft konfirmanddag. Ja dom läser konstant i tre veckor och en vecka av dem åker dom bort. Men då har jag redan flyttat hem så.


Jeans, Nemitröja, och så högklackade skor. (Friday, du av alla människor borde veta att de är DUMT att ta klackar på 8cm om du vet att du skall stå, gå och springa om vart annat!!) Kände mig som kung i stan. (Ja, om du bortser från all kullersten och all annan ojämnhet i denna staden.)


Men de va kul iaf, dom fick sina Biblar, jag snackade med dem. Diskuterade Nanne Grönwalls låt "Många karlar lite tid!" med en av konfirmanderna och en av ledarna. Alla lever vi väl efter den till viss del. (Haha, Friday du har hittat dina likar.)


  •  
    •  
      • Dagens råd; Gå inte i en stad som Lund med högklackade skor, om du inte inser att du kommer fastna och snubbla överallt. Oavsett du är bäst på de eller inte!!

Presentation


En blogg om vardagsbetraktelser, träning, fest, jobb och vardag...

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Tror du på Gud?
 Ja
 Nej
 Tror på något, men kan inte säga vad.

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Om du har något att säga =)


Ovido - Quiz & Flashcards