En lïten del ur en fundersam hjärna!

Alla inlägg under februari 2008

Av Frïday - 6 februari 2008 19:14

Det känns som så iaf. Mitt internet vill inte funka på min bärbaradator, så jag satte mig vid brossans istället. Sedan att jag suttit och ugglat framför en dator hela dagen, men de är inte samma sak. För där sitter jag och gör blogg saker. Och kolla privata mail och blogga (om de inte är skulfbloggen) kan la knappast räknas till jobb. Så de blir en stund här idag, till klockan 20.00 iaf.


Idag har jag kännt mig lite som den där populära dockan som fanns på dagis. Fasten de fanns två andra dockor så ville man ha just den där speciella.. Nu när informatörs delen är igång så är de mycket som händer och som man måste hålla koll på. Jag trodde inte jag skulle göra så mycket sådanna saker idag, utan mer bekanta mig med programen. Men de sketsig kan jag meddela. Lär ju inte gå jobblös där inte. Och då har jag inte ens börjat med hemsidan än.. Men jag har roligt där i mitt stora rum där jag har ett eget höj och sänkbart skrivbord, egen telefon, och en sjukt stor datorskärm!


Ha en bra kväll alla.

Av Frïday - 6 februari 2008 00:54

Efter allt som har hänt på senaste tiden så är jag tacksam för de människorna jag har omkring mig så annars tror jag dom oglada tankarnas parad hade tagit över. Men jag tror man lär sig med åren. Eller så är de det att man inte har tid att vara deppig, så de kommer när jag skall resa iväg och sådant till sommare istället.


Var dag är en gåva och en bön,

som äpplet högst upp i trädet.

Bra och dåliga tankar kommer,

var beredd att möta dom.

Fadern finns vid din sida,

som en trygga famnen.

Anden som vinden,

som smeker din kind,

och torkar dina tårar.



Av Frïday - 5 februari 2008 22:12

Saving Jane med låten Grace.. Så otroligt vacker, värd att lyssnas på..

Av Frïday - 5 februari 2008 12:13

Hej alla snuttkuddar..


Jag och Magnus har gjort en blogg till skulf (Svenska kyrkans unga, Lundbyförsamling,) eftersom hemsidan ligger nere så tänkte vi de kunde vara en bra idé..


Adressen är; http://skulf.bloggagratis.se/ där kan ni läsa om Taizé och andra viktigheter och sådant som händer i kyrkan... Till höger så kan ni kolla i kategorierna, för ibland kommer de upp olika information, så kolla där vad som gäller er. Så ni inte missar något..


Lite senare idag så kommer jag lägga upp vårensprogram..

Puss Frida



Av Frïday - 5 februari 2008 09:53

Idag är den dagen ni vet, då man ska äta semlor. Men de känns som dom började med semlorna alldeles för tidigt. Helt galet att man kunde köpa semlor till nyår. Själv har jag ätit en och en halv semla och de räcker gott för iår.


Imorgon börjar fastan iaf. Jag har funderat mycket på de där. Men har inte kommit på något. Men de kommer kanske under dagen..

Av Frïday - 4 februari 2008 20:36

Hur de känns såhär efter helgen är svårt att säga, men var glad över att kunna gå till jobbet iaf. Vi gjorde semlor idag. Så jag intalade mig att mandelmassa är gott.. men de är de inte.. de är fortfarande fruktansvärt äckligt.. Tror ni man kan få hallonsylt istället för mandelmassa hendanefter?


-De borde inte bli äckligt, borde smaka alternativtårta. Men vetebullebotten istället för sockerkaka ^^

Av Frïday - 3 februari 2008 14:10

Sovit alldeles för länge idag. Skulle varit hemma hos en kompis för 10minuter sedan, men de är inte så lätt. Speciellt inte när jag vaknade för 25 minuter sedan. Men skall käka lite frukost och se om jag kan ta mig iväg..


Någon som kan komma på en fin låt till begravning?

Av Frïday - 2 februari 2008 23:01

Har fortfarande ont. Och får inte ta några värktabletter. Utan måste vänta ut allt de onda.


Sitter och lyssnar igenom låtar, och läser texter. Ska hjälpa min Moster att hitta sådant till min Morbrors begravning. Han var inte troende, men säg gärna till om du/ni hittar en fin låt, som kan sjungas.


Blev väldigt glad när moster frågade om jag ville sjunga på begravningen. Den kommer vara uppe vid Lidköping, men ska ta ledigt från jobbet så fort jag får veta när den är..


Presentation


En blogg om vardagsbetraktelser, träning, fest, jobb och vardag...

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Tror du på Gud?
 Ja
 Nej
 Tror på något, men kan inte säga vad.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Om du har något att säga =)


Ovido - Quiz & Flashcards