En lïten del ur en fundersam hjärna!

Alla inlägg under februari 2008

Av Frïday - 24 februari 2008 01:20

Klockan är alldeles jättemycket. Jag är fortfarande på läger. Är alldeles snorig och äcklig. Känner mig dock inte febrig.. Har åkt på värsta förskyldningen, i fredagskväll började jag känna av de. Typ värsta hemskt kan jag meddela.


Helt galet va trött jag är. Sitter och lyssnar på I'll Stop the World and Melt W - Modern English... Funderar på hur lång tid de tar innan jag somnar. Ska upp klockan 08.00 i morgon. Helt galet tidigt med andra ord.


Men godnatt. Eller som jag sa till Maria igår natt god o-morgon.. ^^

Av Frïday - 23 februari 2008 21:27

Maria och jag har en låt!!! Här är den.. Den är bästast i världen!!! Go us!!! Weeee!!!!!!



Av Frïday - 22 februari 2008 23:27

Lång dag.. helt klart.. galet lång dag.


Nu är jag på konfirmandläger i vilket fall.. och snart dags att sova.. =)

Av Frïday - 21 februari 2008 23:29

Begravning och konfirmandläger i helgen.. Undra hur trött jag kommer vara på måndag? Hmm de är iaf ett frivilligt läger.


Men ska försöka ta de ganska så lugnt iaf, och sova mycket.. tycker jag behöver de.. Är inte överarbetad, men offantligt trött av någon anledning..

Av Frïday - 20 februari 2008 22:11

Var på jobbet idag. Och fick mig en arbetsmobil. Sedan har jag ju redan en fasttelefon, en dator, SAMT ett eget kontor. Och ett annat kontor som jag delar.


Satt med på ett möte idag på jobbet. Möten får mig med att verka vuxen. Samt att jag ska vara med och anordna friskvårdsdagen i början av juni tillsammans med två kalasfina flickor på jobbet. De kommer seriöst bli den coolaste och bästaste friskvårdsdagen någonsin. Eller ja, när vi väl kommer på vad vi ska göra, så kan jag garantera att den blir kalas.


Tänk va min mamma och tant-Lofta måste tänka nu när både jag och Linda börjar skrapa vuxenpoäng.. Undra om man kan sälja vuxenpoängen, men fortfarande behålla de man fick poängen av?.. Tål att tänkas på..

Av Frïday - 19 februari 2008 23:02

Jag ser vinden som dansar i löven,

Jag ser löven som virvlar i trans.

De sprakar av färg, in i döden,

Där de dansar för vinden sin dans.

Av Frïday - 19 februari 2008 22:06

Vad ju och lämnade blod idag, kände mig så duktig faktiskt, gjorde sjukt ont.. okej, men apont iaf. De är helt galet att de motsvarar nästan en halv liter. De är som en cola flaska.


Jag fick en bloddroppe, en massa järntabletter och en finfin tröja, som kommer användas på jobbet i morgon, bara för att den är så cool. Fick någon lite droppegrej med, för att de var första gången jag lämnade blod. När jag får göra de nästa gång de vet jag inte. Men undra om de blir innan jag åker utomlands nästa gång, för annars måste jag vänta igen..


Funderar med på varför ni som får lämna blod inte gör de. Jag är sjukt rädd för sprutor, jag gjorde det. Gör de iaf en gång, kanske räddar någons liv, kanske inte. Men någon gång kanske du med behöver blod. Helt galet, man tänker att "de kommer aldrig hända mig" men ändå kommer allt bara närmare och närmare. Helt galet egentligen.

Av Frïday - 18 februari 2008 23:50

Idag har jag namns dag.. Heja mig.. Men de är 10 minuter kvar, och bara mamma och brorsan som sagt grattis.. Men de där med namnsdagar kanske inte är så viktigt? Jag vet inte så noga egentligen, men jag har en ny om 10 dagar iaf..


Sov gott snuttkuddar. Imorgon ska jag lämna blog =)

Presentation


En blogg om vardagsbetraktelser, träning, fest, jobb och vardag...

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Tror du på Gud?
 Ja
 Nej
 Tror på något, men kan inte säga vad.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Om du har något att säga =)


Ovido - Quiz & Flashcards