En lïten del ur en fundersam hjärna!

Alla inlägg under februari 2008

Av Frïday - 12 februari 2008 07:04

Nu är de en ny dag och de är snart dags att gå till jobbet, som ni kanske förstår så är inte detta en vanlig tid för mig att stiga upp på morgonen, så tror jag skall se till att lägga mig tidigare på kvällarna.


Morgonens dilemma;

Orka göra lunch/matsäck - Köpa där...


Ska iväg och bada med en alldeles massa barn. Vi ska iväg till Boråsbadet.. Men med tanke på att klockan är 07.05 och jag måste gå hemifrån om en 25 minuter så lutar de åt att jag köper något där faktiskt. Tar bara med mig en frukt och äter lite frukost här hemma. "Bra svar Friday, nu ska du bara leta fram dina badkläder"


Ett annat dilemma är att jag borde ta med mig min dator till jobbet idag, men jag vill inte ta med den till badhuset, så den få la stanna hemma idag då.. haha.. Stackars Tarzan (namnet på min dator).. men men klockan börjar bli mycket..


Av Frïday - 11 februari 2008 22:07

Funderar på om man ska orka vara uppe och kolla på reprisen av melodifestivalen.. medan sängen låter så otroligt lockande. Dock att börja 07.45 låter sådär halvlockande. Men men mycket att göra i morgon, så de är la lika bra att sova nu..

Av Frïday - 11 februari 2008 20:39

Tack för i Lördags.. men du, jag skulle gärna vilja ha bilderna från i lördags ^^ Om man fastnat på något vore kul att se =)


krams

Av Frïday - 11 februari 2008 16:07

Nu är jag hemma i Göteborg igen. Resan hem gick bra och allt de där. Och har fått i mig lite middagsmat så nu är man inte så gnällig som man var för en timma sedan. Eftersom de tar sådan fruktansvärd tid att åka fram och tillbaka så har jag hunnit läsa två böcker;


Konsten att kunna bevara en hemlighet.. av någon... ^^

Bergdorf blondiner... av någon annan ^^ Haha orkar inte gå och kolla vad dom hette.. Men dom var faktiskt helt okej tycker jag. Tidsfördriv och kärlek.. Lite harlequin, för ungdomar med lite mer utdraget..


Ska jobba i morgon så idag njuter jag bara av att vara ledig.. =)

Av Frïday - 10 februari 2008 09:59

Var på Martas födelsedagsfest igår. Så jag kom hem i natt omkring 02.00 tiden. Men jag lyckades förvånadsvärt nog att tajma bussarna så jag slapp väntetider och grejer. Helt klart skönt. De va ganska mycket folk. Av alla som va där så kände jag 4stycken. Men jag  hade väldans roligt ändå.


Spriten fick ligga lågt och de va mycket roliga disskusioner så som om operasångare till varför vi hävdar till att Winnerbäck skulle kunna avlivas, vidare till fylla i kompisböcker och kläder..


Senare idag ska jag till kyrkan och gå på en ungdomsmässa, sedan efter de är de live spelningar och ungdomscafé.


Känns som tiden där nere till vissdel har stått stilla. Men de va lite nya människor så, men annars kändes de som att de var desamma. Alla tyckte att jag hade förändrats mycket de senaste året. Jag vet faktiskt inte. Själv känner jag mig egentligen inte så annorlunda från när jag var 14. Jag har mer pengar att röra mig med nu, än vad jag hade då. De skulle väl vara de då kanske?

Av Frïday - 9 februari 2008 19:42

Idag har jag gjort en massa saker som jag inte gjorde när jag bodde här. Tillexempel så har jag varit på bio. Tillsammans med en tjejkompis som bor nere i Malmö. Och de var seriöst den minsta biosalongen jag varit med om. 45platser fanns de där. Helt galet, helt enkelt.


En annan sak som jag gjorde i Lund var att jag shoppade. De gjorde jag inte heller medan jag bodde där. För när man betalat hyran så hade man inte så mycket pengar kvar till annat faktiskt. Men hittade mig en del fynd. Som jag inte hade fått till de priset här hemma, så jag är glad.


Och ja vänner, jag vet att jag inte skulle köpa några skor, vilket jag inte gjorde heller. Men Marie gjorde, (tag tre för två, så hon tog två, och jag fick de tredje) de istället.. Väldigt praktiskt tyckte jag. Då jag är ett par 9cmare rikare. Åh dom är så himlans söta. Så dom ska jag ha på mig ikväll.


För första gången har jag även varit på systemet i Lund, och ska även iväg på min första fest i Lund. Lite underligt kan tyckas att jag bodde i Lund i ett år, party staden nummer ett, och jag var inte ute och festade en enda gång. Ganska logiskt egentligen;


  • 1, Jag valde bort alkohol under de året jag bodde där.
  • 2. Jag var jätte, jätteüberfattig så hade inte ens haft råd att supa.
  • 3. Jag hade inte haft råd att köpa sådanna ascoola och snygga kläder som jag har råd med idag.

Sedan var jag bara tvungen att gå in på subway och köpa mig en macka. Just för att den här i Göteborg ligger så himlans avsides att man aldrig hamnar där. Men gott vare iaf.


Det var f.ö galet mycket blommor som blommade i Lund. Gräsmattorna var fulla av gula och blå blommor.. Helt galet..

Av Frïday - 8 februari 2008 15:38

Är nu nere i Lund. Har varit här i ca 2 timmar och har redan träffat på en massa folk som jag känner. När jag klev av bussen så fick jag en stor klump i magen. Jag har trotts allt inte varit här på 8månader. Så de är väldigt blandade känslor. När jag gick hit (Är i Lunds Domkyrka) så blev jag värsta nostaligsk. Helt roligt faktiskt.


Ska sova hemma hos en präst som jag lärde känna när jag bodde här nere. Väldigt trevlig människa som man kan ha långa och givande samtal med. Så vi ska träffas här nu om en stund. Och sedan bege oss hem till henne för att laga lite mat. Vad som roligare är, är att hon bor bara 4uppgångar från där jag bodde förut.


Undra om jag kommer springa på min gamla kombo då? Jag har ingen aning om hur jag skulle känna sådanafall. Jaja, känslorna är upp och ner.

Av Frïday - 7 februari 2008 09:34

Min dator är död.. så nu ska jag åka in till stan och gnälla på 3.. MITT INTERNET FUNGERAR INTE..... AAAAAHHHH!!!


Men i morgon ska jag åka ner till Lund =) Wiie..

Presentation


En blogg om vardagsbetraktelser, träning, fest, jobb och vardag...

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Tror du på Gud?
 Ja
 Nej
 Tror på något, men kan inte säga vad.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Om du har något att säga =)


Ovido - Quiz & Flashcards