En lïten del ur en fundersam hjärna!

Alla inlägg den 29 februari 2008

Av Frïday - 29 februari 2008 20:58

Sitter här och inser att de är flera timmar kvar tills jag får gå och lägga mig. Humöret är visserligen på topp men min hurtighet och spontanitet ligger väl nere på 5% där omkring. Så att ladda mina själsliga batterier vore väl att föredra.


Så sedan när jag kommer tillbaka till de som lägergårdsföreståndarna kallar för säng. Jag personligen kallar jag de för en plankbit med ett lakan på. Så ska jag läsa Parry Hotter (läs det på engelska) och sova bort hela natten.


Jag blir förundrad på att folket som varit vakna hela natten. Och att de fortfarande är någorlunda pigga, dom kommer antagligen vara uppe ganska så länge idag med. Jag fattar inte hur dom pallar. Får jag sova mindre än 6 timmar på ett läger så blir jag värsta pms monstret. Hemma är de inga problem att vara vaken Gud vet hur länge.. Men på läger så har man de där fruktansvärda lägermonstret i magen.. Om du tar min sömn, så ska du döden dö!  Eller som en av hjälpledarna sa; "När man spelar shack med digerdöden" Haha...


Får ni massa vibbar till era konfirmandläger? De är lite kul egentligen. När jag pratar om konfirmandläger med folk som är över 20. De som de minns är lägrerna, och hur dom alltid var "de värsta konfirmanderna de någonsin haft"... Tro mig, ni får säga vad ni vill. Men jag är nästan säker på att de finns värre konfirmander än er. Ni är inte ens hälften så jobbiga som ni tror. Men varför göra de svårare för konfirmandledarna än vad de egentligen är?

Presentation


En blogg om vardagsbetraktelser, träning, fest, jobb och vardag...

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Tror du på Gud?
 Ja
 Nej
 Tror på något, men kan inte säga vad.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Om du har något att säga =)


Ovido - Quiz & Flashcards