En lïten del ur en fundersam hjärna!

Alla inlägg den 15 februari 2008

Av Frïday - 15 februari 2008 10:03

Sitter på jobbet.. Lyckades slarva bort en affisch jag gjort. Tror ni inte då att när jag sparar den nya så hittade jag den gamla (så himlans typiskt dig Friday) Men men jag tycker oavsett de att den nya affischen blev snyggare.


Jag har bara egentligen en affich kvar att göra idag. Som jag hade planerat in denna veckan, men eftersom jag kommer vara kvar här i 6 timmar till (ink rast) så tror jag att jag kommer att hinna faktiskt. Kommer väl börja lite på nästa veckas arbete redan nu. Eller ja, efter lunch sedan. Har en del andra saker att pyssla med.


Jag fryser så om mina händer, de är helt galet. Ändå är dörren stängd och elementet är på. Så ja, kyrkoheden hade fått knäppen om han kommit in här, han tycker att vi ska spara på elen. Visst spara på elen i all ära. Men vad hjälper de att spara elen om informatörens händer frysit fast och inte kan jobba eftersom händerna skakar.. Nu är de offeciellt, jag ska skaffa fingervantar.. för de funkar nog inte med mina tumvantar. Finns folk som påpekat att dom ser ut som grytvantar men jag tycker dom är dumma..


Titta här vilka fina vantar jag har.. man kan ha dom långa, eller så kan man vika upp dom så luddet syns. Jag tycker de är fint vilket som.. Grytvantar? Hmpf! Pyttsan.. haha

Presentation


En blogg om vardagsbetraktelser, träning, fest, jobb och vardag...

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Tror du på Gud?
 Ja
 Nej
 Tror på något, men kan inte säga vad.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Om du har något att säga =)


Ovido - Quiz & Flashcards