En lïten del ur en fundersam hjärna!

Alla inlägg under februari 2008

Av Frïday - 17 februari 2008 11:56

Varför ska jag dansa när ingen ser på?

Varför ska jag sjunga för dig?

Varför varför vill jag skrika när fåglarna hör?

Löven dom virrvlar mot mark.

Av Frïday - 16 februari 2008 21:37

Melodifestivalen var rolig. Fast den blev inte riktigt som jag trodde.. haha Carola och Andreas kom på andra chansen, bara de gjorde ju hela tävligen =). Man såg på tv hur sur hon blev. Haha..


Jag gillade Rongedals kläder, de var ju ascoolt.. Min mamma berättade för mig att pappa hade röda jeans när dom träffades.. Gissa att jag fnissade.. ^^

Ola var ju helt värdelös ju.. De hade nog varit mycket bättre om han hade sjungt i rätt tonart. Men men..


The Nicole, Barbie flickan.. haha där tänkte jag med på Ronja Rövardotter, jag och mamma satt och disskuterade det faktiskt. Sedan insåg vi att låten hette "razborka" och inte "borka" men den var sämst ändå. Dansarna var roliga att titta på iaf. =) Alltså de finns mycket jag hellre hade sett på den scenen när hon sjöng. Varför inte Tomas Di Leva och hans spännande vattenkanna med glitter, då han sjunger om att vi är månensbarn allihop och kännt oss älskade för en stund. Hade la iof skippat båda om jag fick, men hellre Tomas än The Nicole *kräkas en stund ^^*


Jag gissar på att kebabpizza låten kommer sjungas sommaren igenom, bli som dom där bransta city släckers, östen med resten och så vidare. En sommarplåga, som kommer pinas under resten av våra liv.


Sanna Nilsens låt lät precis som en annan låt, men jag kommer inte på vilken de är just nu. Go figure... Men jag ska komma på de.. Men jag gillade låten på något sett, var lite Max Martin, Dennis Pop feeling över den låten med tyckte jag. Fast de va la egentligen en ganska typisk popbalad. Helt galet att den tjejen bara är 23år. Och 5e gången i Melodifestivalen.


Carola och Andreas.. Ja de är sjukt kul att se att två av våra stjärnor sjunger ihop, men blev lite ledsen då de blev lite rörigt ibland, som om dom tävlade mot varandra med. Jag var lätt överraskad när hon och Andreas kom tvåa. Men de gjorde mig ingenting..


Jag gissar på att nästan varenda blogg handla om just Melodifestivalen idag. Så därför kommer jag imorgon att skriva inlägg så jag tar bort lite av Melodifestivalfeelingen.. haha


----------

Men men.. de är lördag och jag har inte en susning om vad jag skall göra.. Ni tittar jag på se upp för dårarna.. Sitter här och fnissar med min mamma, men kommer nog lägga mig snart tror jag..

Av Frïday - 15 februari 2008 10:03

Sitter på jobbet.. Lyckades slarva bort en affisch jag gjort. Tror ni inte då att när jag sparar den nya så hittade jag den gamla (så himlans typiskt dig Friday) Men men jag tycker oavsett de att den nya affischen blev snyggare.


Jag har bara egentligen en affich kvar att göra idag. Som jag hade planerat in denna veckan, men eftersom jag kommer vara kvar här i 6 timmar till (ink rast) så tror jag att jag kommer att hinna faktiskt. Kommer väl börja lite på nästa veckas arbete redan nu. Eller ja, efter lunch sedan. Har en del andra saker att pyssla med.


Jag fryser så om mina händer, de är helt galet. Ändå är dörren stängd och elementet är på. Så ja, kyrkoheden hade fått knäppen om han kommit in här, han tycker att vi ska spara på elen. Visst spara på elen i all ära. Men vad hjälper de att spara elen om informatörens händer frysit fast och inte kan jobba eftersom händerna skakar.. Nu är de offeciellt, jag ska skaffa fingervantar.. för de funkar nog inte med mina tumvantar. Finns folk som påpekat att dom ser ut som grytvantar men jag tycker dom är dumma..


Titta här vilka fina vantar jag har.. man kan ha dom långa, eller så kan man vika upp dom så luddet syns. Jag tycker de är fint vilket som.. Grytvantar? Hmpf! Pyttsan.. haha

Av Frïday - 14 februari 2008 21:44

Denna underbaring kommer till Sverige om två och en halv vecka.. Fatta att jag blev glad. Hon ska sova hos mig några dagar med. Skall bli underbart. Har inte träffat henne sedan i somras.


När man känner sig trött och sleten, framförallt sleten efter jobbet så är goda nyheter extra bra.. =)


<3

Av Frïday - 14 februari 2008 19:18

De inlägget som jag skrev igår som försvann, jag är alldeles för trött för att skriva de igen.


Idag på jobbet har de varit fullt upp, men jag har kommit igenom de, jag gjorde allt jag skulle, och lite till, ni ska veta att jag är stolt över mig själv =)


Imorgon ska jag och jobba igen. Känns faktiskt bra, alla är jättegulliga, men man hinner med mycket med.. Så länge jag har min Tarzan (bärbara dator) så jag får lite musik i rummet, som förövrigt bara är stort och tomt.


Så i morgon om jag får tid över så skall jag göra mitt kontor lite mer trivsamt.. Mitt kontor är större än mitt sovrum ^^

Av Frïday - 13 februari 2008 22:47

Jag skrev värsta långa inlägget. Som handlade om massa bra saker. Så nu blev jag så ledsen att jag ska gå och lägga mig. Så skriver jag de inlägget i morgon iställtet!!

Av Frïday - 12 februari 2008 21:05

Det är min dröm att få ett sådant här pass. Då skulle min oduliga lön vara mycket dugligare och jag skulle bli en massa glad. Jag har verkligen blivit paint nörd. Även detta passa är designat i paint.. Haha.. Jag är beroende.. AAAAh.. kan inte få nog av paint. Tror ni detta passet kommer bli verklighet någon dag?

Av Frïday - 12 februari 2008 19:43

Idag när jag var på väg hem från jobbet med min tunga väska och matkasse (handlade mat på vägen hem) Så skulle jag gå upp och över gångbron så träffar jag en tant.. Ni vet en sådan där söt och ser allmäntvänlig ut, en sådan tant träffade jag.


Ja innan jag visste ordet av de så erbjöd jag mig att hjälpa henne med dramaten (shoppingvagnen för er som inte förstår göteborgska). Hon såg lite förvånad ut, men tackade ja. Så vi hjälptes åt, hon berättade att hon hade köpt loka på glasflaskor, och dom är ju otympliga att bära.


När vi kommit över bron gick vi åt varsitt håll, hon önskade mig en fortsatt trevlig dag och vecka innan hon vinkade och gick..


När jag traskade hemåt och upp för backen så gick jag och funderade på varför jag frågade om hon ville ha hjälp. För senast när jag åkte buss i helgen så kom de massa sur tanter på som gnällde på allt och alla, så därför envis som jag är gav jag inte min plats till en skruttig tant.


Men är de så att vi hellre gör vänliga saker för vänliga människor? Vem älskar inte tanter sådanna som tant Berg? (Lotta på Bråkmakargatans underbara granne.) Medan om vi ser ett riktigt surkart som man vet tänker "ungen borde veta att bara för att jag är gammal, så har jag rätt till allt."


Typiskt exempel; (full spårvagns hållplats)

Tant; Du måste flytta på dig, jag är gammal så jag har rätt att sitta där!

   

Sådanna kommentarer tar verkligen fram de där "Jag-vill-inte"-barnet inom mig. Jag måste ingenting, jag har lika mycket rätt att sitta där som tanten! När de kommer som ett påstående och inte som en fråga så har jag lite över. För då blir svaret nej. För hon vet inte om jag har ont i ett knä, höft eller kanske rygg. Och att bara anta att man är hel och frisk bara för att man är ung.


Men sedan finns de tanterna som ser så underbart snälla ut, á la Astrid Lindgren, och då vill man ge dom världen. Iaf uppoffra sin plats på bussen eller bjuda dom på en karamell.


Så är dom självcentrerade tanterna roten till allt ont, medan de tanterna som ler och inte tar något för givet, är som att vi träffat en liten del av Gud? Ja man kan alltid undra. Men mitt hjärta finns hos tant Bergaktiga tanter.. Viva la Godhjärtade-tanter

Presentation


En blogg om vardagsbetraktelser, träning, fest, jobb och vardag...

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Tror du på Gud?
 Ja
 Nej
 Tror på något, men kan inte säga vad.

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Om du har något att säga =)


Ovido - Quiz & Flashcards