En lïten del ur en fundersam hjärna!

Alla inlägg under november 2007

Av Frïday - 25 november 2007 18:54

(18.54) Årets pepparkakshusbygge är i full gång. Sockret smälter på spisen och bitarna är framtagna ur paketet. Och hör och häpna, än så länge är allting helt.


(19.00) Sockret är smält.


(19.15) Huset är ihop satt. Ett missödehände. Skorsstenen har brutit ena tassen. (Brorsan tappade den på golvet, lillasyster får pussla ihop den)

Annars är huset snett och vint som de tydligen skall bli när man gör pepparkakshus. De sa mamma iaf. Nu kommer den roliga delen. Dekorera=)


Så här ser de ut nu iaf. Nu skall de börja att Pimpas ;)


(19.30) Nu är kristyren klar, så nu kan jag börja med pimpandet.





Nu är de pimpat och klart. Och eftersom jag är jag, och aldrig något som skall gå lätt till, så är andra kortänden på huset så de är lagat av kristyr och nonstops. Haha (Friday du är en klant, och så många svordomar som du använde då, har du inte ens använt på hela året.) Här i höret av huset ser ni även när spritspåsen gick sönder.


Några frågor? Eller tillägg? Skriv gärna och kommentera mitt mästerverk! (Lägg märke till istapparna som jag gjort med haha)





Av Frïday - 24 november 2007 18:22

Har haft svårt att sova. Somnade 04.45 inatt. Värktabletterna hjälper för stunden. Men haft endel roliga samtal under natten.


Blev glad när jag vaknade i morse. Pappa kom hem. =)

Tack vänner för era böner.


Denna sjukdomen tar knäcken på mig. Ni vet hur de känns när man är så där jättehungrig att man har så fruktansvärt ont i magen, flytta den känslan till bröstkorgen.


De går inte att äta så mycket heller. Igår åt jag en halv scones, och två bitar fläskfilé, sås, g-saker och några tuggor pommes, och kantarellstuvning. Idag har jag ätit en överdel till en fralla, och 4köttbullar och två matskedar mos, lite sås och lingon samt gurka. Dricker endel visserligen. Men känns lönlöst, de gör ont att äta.


Jaja..

Av Frïday - 23 november 2007 03:21

Kan fortfarande inte somna. Min bror kom hem nyss. Han sa att de inte hade ändrats så mycket med pappa. Men att mamma (som jobbar natt på ett äldreboende) åkte från jobbet och bytte av med brossan och syrran. Själv känner jag mig fortfarande tom. Har druckit kanske en liter vatten med.


Nu lyssnar jag på musik. Tog ett avbrott för att blogga lite. Annars ligger jag bara och vänder och vrider på mig, de gör mig knäpp(are än vad jag var innan?)


Detta kommer bli en lång helg...

Av Frïday - 23 november 2007 01:31

00.39 ringde min syster, då hade jag somnat bara en halvtimma innan kanske. Hon sa att pappa håller på att få en hjärtattack, så den senaste halvtimman har jag pratat med sos alarm och sedan kom två ambulanser och tog EKG och grejer på pappa, och nu är han påväg till sjukhuset. Eftersom jag är sjuk så fick jag inte åka med, men min syster och bror skall möta upp honom där.

Just nu har jag så mycket mediciner i kroppen så jag vet inte ens hur jag känner. Händerna bara skakar och jag känner en tomhet. Tomhet är nog rätt ord. Och ont i magen.

Båda ambulanserna kom, både den vanliga och OLA. De är helt galet. Och de är dom mest konstiga tankarna som går runt i huvudet på mig. Som "om pappa ligger på sjukhus, skall vi då ha räkmyskväll imorgon?" Och massa annat dumt. Han är ju bara 50år.

Pappa jag ber för dig!

Av Frïday - 22 november 2007 16:47

Jag mår verkligen kalaskasst. Halsen är helt dum och grejer. Har blivit sjukskriven igen. Tog blodprov och grejer, jag bad om den snälla nålen och jag fick den (går annars under namnet Butterfly nål och används ofta på barn). Jag är väldigt rädd för sprutor, men sköterskan var jättemysig, så de gick bra. Sedan åkte jag hem igen. Åkte och hämtade mina mediciner, lämnade informationen på jobbet så att tjejerna skulle få bowla. Jag har sovit hela dagen, och pratat telefon, varje gång jag somnade så ringde det. Lagom irriterande.


Nu går jag på hostmedicin och Diklofenak tills jag får mina provresultat, och får då veta vad jag skall ha för behandling och grejer. Men dom tror att de är körtelfeber jag har.


Igår var de iaf helt galet, kunde nästan inte prata eftersom jag var så svullen i halsen, sedan så hade jag så fruktansvärt ont i bröstkorgen. Och de va ännu värre i morse, så jag fick åka till läkaren.


De är inte så lätt att äta med ont i halsen, ser skitäckligt ut med. Så jag förstår varför man inte kollar i sin hals på dagligbasis. Ätit en fralla idag. Uniefär så mycket fick jag i mig. Hostan gör mig galen med. Måtte jag bli frisk snart.

Av Frïday - 22 november 2007 09:33

Denna låten är himlans söt. "jag är de fulaste som finns" heter den. Och man kan känna igen sitt egna tänkande i den ibland.


"IDAG ÄR DET SKÖNT, FINT ÖVERALLT
LAGOM GRÖNT OCH LITET KALLT
OCH VINDEN BLÅSER I NORDVÄST
I HAGEN STÅR EN SKRUTTIG HÄST
JA, ALLTING SKULLE VA’ KUL
IFALL JAG INTE VA’ SÅ FUL


FÖR ÖRONEN ÄR RÖDA, STÅR RAKT UT
NÄSAN PEKAR UPPÅT SOM EN STRUT
OCH FRÄKNAR HAR JAG EN MILJON
OCH KINDER SOM EN KALIKON
JAG LIKNAR FAKTISKT MEST AV ALLT EN GET
MEN MAMMA SÄGER ATT JAG ÄR DET SÖTASTE HON VET

FÖR ÖGONEN ÄR SMÅ OCH SKUMMA
MAGEN SOM EN BONGOTRUMMA
HÅRET SOM EN RISIG KVAST
OCH JAG SVAJAR SOM EN MAST
JAG LOVAR ATT JAG ÄR DET FULASTE SOM FINNS
FAST MAMMA KALLAR MIG SIN LILLE PRINS

FÖR FÖTTERNA ÄR SMÅ MEN TÅRNA LÅNGA
OCH TÄNDER HAR JAG ALLDELES FÖR MÅNGA
OCH ÖGONBRYNEN STÅR PÅ SNEDDEN
MEN MUNNEN GÅR PÅ ANDRA LEDDEN
JA, JAG SER UT SÅ IN I NORDEN
OCH ÄNDÅ, TÄNK, ÄR JAG BÄST PÅ JORDEN

-------------------------------------------------------


Annat idag. Jag har varit hos läkaren och han misstänker att de är körtelfeber som jag har åkt på.

Av Frïday - 21 november 2007 22:01

Hejsan bloggen.


Jag allmänt kasst, igen. Nja de är la mer fortfarande. Halsen är fortfarande svullen, men de är inte bakterie. Men den blir bara värre hela tiden. Blev ju inte bättre när jag spelade in låten idag heller. Men de som var i morse var värst. Borde väl egentligen sjukskriva mig, men vem har råd med de? Eftersom jag bara är timanställd så får jag inte betalt när jag är sjuk, och de finns inte heller någon som kan gå in i mitt ställe. Eftersom de är jag som är den extra resursen. De är väl också enbart för att jag har börjat få mer timmar och mer jobb som jag är sjuk. Borde egentligen skaffa mer timmar. När man har räkningar på 3500:- som denna månaden. Fast jag borde inte klaga, då är hyran inräknad. Jaja, nu skall jag sluta gnälla för en stund och hoppas att jag få lönespecen snart.


Håller på att koka nudlar, för första gången på kanske tre år. Men de lät mer lockande än att äta kalla rusti.


Om 6dagar går mitt gymkort ut.. Men vad hjälper de att ha ett sådant om man är sjuk hela tiden? Jag vet inte om de är tackvare gymmet, eller tackvare att jag är sjuk hela tiden som jag har gått ner 5kg på tre månader? Jag bryr mig egentligen inte så noga.


Hur de går med boken? Jag är inne på andra kapitlet, men jag säger fortfarande inte vad den handlar om. Jag bygger den på ett väldigt speciellt sätt. Jag har inte sett denna uppbyggnaden inne, så de skall bli kul när de blir klart. Om jag skulle vilja publicera den vet jag inte. De tror jag inte, den är väl mer för mitt välbefinnande, och eran nyfikenhet.

Av Frïday - 20 november 2007 22:37

En ursäkt till Jennifer, de visade sig att du hade rätt =) Men de gör mig inte så mycket dubblet av de braiga. Se till att få ledigt!

Presentation


En blogg om vardagsbetraktelser, träning, fest, jobb och vardag...

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Tror du på Gud?
 Ja
 Nej
 Tror på något, men kan inte säga vad.

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Om du har något att säga =)


Ovido - Quiz & Flashcards