En lïten del ur en fundersam hjärna!

Alla inlägg under september 2007

Av Frïday - 24 september 2007 09:31

Gick upp klockan 6 i morse i min godan ro. Trodde jag började 7. Men de gjorde jag inte. För när jag kom till jobbet så hörde jag en röst som sa "men du börjar ju inte fören 13!" Då kände jag bara *suck* och de va dags att cykla hem igen.


Skall se sedan om jag kan få semester i helgen. Eller om de är helt uteslutet. En kompis har fyllt år, så de skulle vara kul om man kunde få fira henne.


Jag har fortfarande träningsvärk föresten *skratt*

Av Frïday - 23 september 2007 09:28

Usch va jag har träningsvärk. Jag har ju hela tiden sagt att dans och motion inte är hälsosamt! Usch. Men visst de va kul. Men jag dansar aldrig nykter. De bevisade jag väl igår? (Friday, de är de ingen som minns *skratt*)


Hamnade på Harrys. De va inget folk alls. Men de fanns gott om nötter där ändå.


Sedan var jag ju på Badtaste fest igår med. *skratt* Jag var modepolis, Jennifer och Frida var bara allmänt fult klädda. Haha, jag skall lägga upp bilderna så fort jag får dom av Jennifer.

Av Frïday - 22 september 2007 13:51

Jag känner mig som ett stearinljus i en orkan.

Som en tavla som förlorat sin ram.

Jag är den vackra blomman utan blad.

Som berget utan slut.


Jag blir arg, jag blir stark.

När jag stannar.

När jag blir puttad dit jag inte vill gå.

Jag skakar av mig de, och står kvar.



Av Frïday - 22 september 2007 13:15

Grattis Caroline!!! Idag mår jag väl så där halvbra. Men de var askul igår. Väldigt mycket roligt folk träffade man med. Och en massa skumt folk. Men de blev en väldans massa roliga senarion. Och jag är väldigt medveten om att jag inte skall ha den toppen som jag hade på mig igen när jag är på rockbaren *skratt*


Annars idag så skall jag på fest. En BadTaste-fest. Alltså att man skall vara gräsligt klädd. Jag borde gå in i duschen. Men här sitter jag och slurpar te. En annan kul sak igår var att jag träffade gamla skolkompisar, och att jag köpte en skiva av två av dom (dom spelar i samma band så de var bara en skiva *skratt*) Man blev bjuden igår på både de ena och de andra. Och blev erbjuden både det ena och de andra. Men de fanns helt klart många höjdpunkter. Men du Frida, välkommen till min värld!!

Av Frïday - 21 september 2007 21:11

Fredagkväll och utgång till Rockbaren. Man piffar till sig lite, på med rougen, och ögonskuggan. Frida och jag skall svänga våra lurviga.


Nu har jag inte tid att skriva något smart här. PARTY!!!

Av Frïday - 20 september 2007 10:08

En helt vanlig dag kan tänkas. Men de är de inte.. De är tårttävling ikväll. Hur skall de gå? De avgörs, ikväll 20.30 Be there!

Av Frïday - 19 september 2007 09:20

Har du någonsin funderat på evigheten? En evighet. De är väldigt svårt att förstå. Själv blir jag nästan knäpp när jag tänker på de. Vad är de om verkligheten inte har någon början eller slut? Vart börjar livet? Vart slutar livet? Börjar evigheten när vi föds och den dör med oss? Eller är de då bara vår egen evighet? Men bygger inte ordet egentligen på de som aldrig har en början eller något slut. Utan bara ÄR?


När man säger att något tar en evighet, syftar man då på att de finns fler evigheter? Eller kanske att de tagit så länge att man inte ens vet hur länge man har väntat?


Sak samma. Detta kanske är lite för djupa saker att tänka på, på morgen. Det jag vet iaf, är att jag inte behöver vänta en evighet på livet. För livet är här och nu. Vilket jag är väldigt tacksam över.

Av Frïday - 18 september 2007 20:38

Jag har bara en sak att säga.... Datorer suger.. Fridas (not Fridays utan Fridas) dator suger.. Den tar bort de jag skriver.. och sätter  till en massa läskiga bokstäver...


jaha.. dumt. Dumma, dumma, fenomenalt dumma Fridas dator!!!


hmpf


ps, jag är inte så perfekt som jag vill att ni skall tro (Friday, klart du är, du skall inte vara så ödmjuk jämt) men saker går inte alltid som jag vill. Och då blir de fel och jag blir ledsen.

Men ascool är jag...

Presentation


En blogg om vardagsbetraktelser, träning, fest, jobb och vardag...

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Tror du på Gud?
 Ja
 Nej
 Tror på något, men kan inte säga vad.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Om du har något att säga =)


Ovido - Quiz & Flashcards