En lïten del ur en fundersam hjärna!

Alla inlägg under december 2007

Av Frïday - 18 december 2007 23:51

Nu känns de som de är mörkt mest hela tiden.. på natten är de mörkt. På morgonen är de mörkt.. På dagen är de disigt, och på kvällen är de mörkt!!


Leker solen titt-ut med mig?

Av Frïday - 18 december 2007 06:21

Godmorgon.

Nu är klockan mitt i natten och jag är vaken. Jo varför? Se föregående inlägg eller läs följande.. Jag börjar klockan 07, de är mitt i natten och jag vill sova. Men har man lovat att jobba så är de bara att snällt pallra sig upp jättetidigt mitt inatten som man har lovat.. Nästa steg är att få ögonen att öppna sig så man kan hitta diverse tyg saker att ha på sig, och något att binda fast de med á la Ariel..


Frukost kommer väl bestå av någon torrgammal macka och något i vätske väg och sedan är de bara att hoppa på cykeln och rulla ner till jobbet..


Men men skriver mer när jag kommer hem..

Vinter pussar

Agent Friday, den hemligaste och bästaste av alla agenter, som heter Friday, the one and only... FRIDAY!! wiiiie

Av Frïday - 17 december 2007 21:13

Frida, kan inte du komma in och arbeta lite extra? De kommer inte vara på den avdelningen som du brukar, men de kanske funkar endå? -Jo men visst de är lugnt.


Gissa vilken avdelning de blev! Självklart den med vinterkräksjukan. Men min syster behöver inte gå bredvid på den avdelningen som hon egentligen skulle, utan hon får gå på en kräk fri! De är vad jag kallar fusk.


Men men nu är de som de är, och jag skall in och jobba i morgon bitti med. Samt att jag har lovat fredag morgon med, 4timmar, så de är inte så farligt.


Sov gott =)

Av Frïday - 16 december 2007 19:58

När jag har känt sorg. Vilket har varit vid ett par tillfällen i livet. Så är de som någon tar alla ens känslor. Häller besin på dem, och tänder på. Att något djur flyttar in i magen och bara gör ont, som skriker tills orden tar slut. Och fortsätter sedan skrika, men allt som hörs är ekandet i magen, och i huvudet. Hjälplösheten faller över en. Allt välbekant är så långt borta. Även styrkan. "Jag kommer aldrig må bra igen!" De är känslan.


Snart är de ett halvår sedan du dog. Jag föll ihop, jag ville inte veta, jag ville inte se eller höra. Du kunde inte vara borta. De skulle ju vara du och jag. De som skulle bli min längtansdag, min lyckasdag. Dagen jag skulle få komma hem. Så slets jag längre bort. Bort från mina vänner, föräldrar och kollegor. Jag grät. Flera dygn. Tårarna tog slut. De sägs att när hjärtat är fullt tar tårarna vid. Mitt hjärta var och är fullt av saknad min vackra Nina!


Nu står jag här. Nästan ett halvår senare. Strax innan du dog så hade jag en sorg. Också efter någon som jag älskade. Men när du försvann Nina, så gjorde inte den sorgen ont längre. De känns som jag inte har gjort något annat de första halvåret, än att jag har fallit. Men som ett barn så ställer jag mig upp. Jag vet att du håller mig i handen, och hjälper mig när de är svårt. Du försöker guida mig hem med ditt ljus. Du visste alltid vad som var bäst.


Sorgen är inte längre en stor svart ogenomtränglig klump. Den är nu mer en kraxande svart korp, som kraxar och hånar, och klumpigt flyger, cirkulerar. En påminnelse om verkligheten. Om att jag inte är så odödlig som jag trodde. Jag är 20år, har hela livet framför mig. Tror jag. Du trodde de. Men dina 20 blev livet bakom dig. Tack vackraste Nina. Tack för att du lär mig om livet.


Jag som inte trodde att någon skulle bli bra igen. Jag mår bra. Inte världsbäst. Jag har kärleken från familjen och vännerna. Och jag har dig i mitt hjärta.


Av Frïday - 15 december 2007 16:20

Jag har funderat mycket på texten i låten "Find your grail" som är med i musikalen Spamelot. Vad handlar den om egentligen? Jag har inte sett musikalen, så jag får inget helhetsperspektiv heller.

http://www.youtube.com/watch?v=3yRlnSgu-bY&feature=related

[Lady of the Lake]

If you trust in your song

Keep your eyes on the goal

Then the prize you won't fail

That's your grail

That's your grail


So be strong

Keep right on

To the end of your song

Do not fail

Find your grail

Find your grail

Find your grail


Life is really up to you

You must choose what to pursue ohh yeeeah

Set your mind on what to find

And there's nothin' you can't doooo


So keep right to the end

You'll find your goal my friend

You won't fail

Find your grail

Find your grai-a-a-a-ail

Find your grail


[Company]

Find your grail

Find your grai

l

[Arthur]

When your life

Seems dejeffed

When we all need a lift

Tell yourself you won't fail

Find your grail

Find your grail


Life is really up to you

You must choose what to pursue

Set your mind on what to find


[Lady of the Lake]

And there's nothin' you can't do

You can't do

Dooooo!!


[Company]

So keep right (so keep right) to the end (to the end)

You'll find your goal my friend

Find your grail!

You won't fail

Find your grail

Find your grail

Find your grail!!


  Handlar den om att hitta den heliga Graalen, eller är de sig själv man skall hitta? Annars tycker jag bara att Sara Ramirez är grym! (Känner du igen henne så är de för att hon spelar Dr Callie i Grey's Anatomy)

Av Frïday - 15 december 2007 00:11

Denna viljan att bli kär. Jag skulle vilja bli kär. Men jag vet inte om de är ett förhållande jag är ute efter. Jag skulle bara vilja tänka på någon. Och upphöja denna personen till skyarna för att han är bäst. För att kunna få något att dagdrömma om. De är just nu inte någon att pussa och krama som är de som jag saknar. Utan just att vara kär, att sakna, och att vara saknad.



Av Frïday - 14 december 2007 19:59

De är svårt de där med att sätta gränser. Speciellt om man har ansvar för en grupp med människor. När är jag den aktoritära personen, när skall jag bara vara mig själv, när skall jag vara den som säger stopp, nej, vänta?


Att veta skillnaden mellan vad som är personligt och vad som är privat. För man måste dela med sig om man skall vara en bra ledare, men vart går gränsen mellan personligt och privat?


Själv tycker jag att de som är privat, de är de som bara är för mig. Men de som är personligt, se är de om mig om min karaktär, som inte säger så mycket om min innersta längtan, tankar och funderingar.


Att prata om mobbning tillexempel, och kanske prata om sin egna mobbning (om man nu har blivit mobbad) är två olika saker. För när du delar med dig av de privata, de är då man blir sårbar. För när man delar de som är privat, de är sådant som folk utnyttjar. Så låt de privata bara stanna mellan dig och de du älskar. Men visst de finns olika slags privata saker. Men så länge den är privat är den din, men dagen du berättar så är den inte bara din längre.


Nej nu har jag svamlat länge nog =)

Av Frïday - 14 december 2007 03:41

Haha för att de är sent (kom precis hem från stan, eftersom de inte går några spårvagnar eller bussar!)


Men tycker iaf att denna bilden är kul. Skulle kunna ha en lång utläggning om denna kontra Gud. Men jag låter bli. Så njut av bilden..


Puss Frida

Presentation


En blogg om vardagsbetraktelser, träning, fest, jobb och vardag...

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Tror du på Gud?
 Ja
 Nej
 Tror på något, men kan inte säga vad.

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Om du har något att säga =)


Ovido - Quiz & Flashcards