En lïten del ur en fundersam hjärna!

Alla inlägg den 26 februari 2011

Av Frïday - 26 februari 2011 23:41

Idag är en sådan där dag när jag har tänkt för mycket... Säger vare sig att de är dåligt eller bra (hmm bra eller dåligt låter iof bättre, men jag ville hellre avsluta med de bra ordet då de ger mer utav en uppfattninge av att de är bättre, för de är de!) För några år sedan så fruktade jag sådana dagar... Tänk att vara runt en massa människor och tänka för mycket, då förknippade jag de med ångest,  men idag, känner mig rätt så lugn, och funderade faktiskt på varför jag kände den där ångesten. Men tror de hade mycket med skolan, sedan med jobb att alltid gå på vik, och att aldrig riktigt veta "vad som händer sedan". När man levde som jag gjorde då, för stunden, eller ibland för sekunden (som de kändes) till att ha ett stabilt och ordnat liv idag, känns mil i sär. Och vad vill jag egentligen säga med detta? Ja, ärligt så vet jag faktiskt inte... ville väl bara säga de...


  • Vad jag har tänkt på i korthet; kärleken, vännerna, träning, jobb, schema, jobb, resa, vännerna utomlands, jobb, tatueringar, känslor, räkningar, jobb, schema, mat, städa, jobb, migrän, medicin, drömmar, jobb, superhjältar och ja, jobbschema... Hejja hejja!!! 
Av Frïday - 26 februari 2011 08:01

Ny dag, lika trött som när jag somnade *skratt* de är väl lite av en bedrift? De tycker jag iaf. Ska alldeles strax in i duschen och hoppas på att de kommer få mig att vakna till. Sedan blire lite frukost och sedan iväg till jobbet.


Vi ska ha ADKL idag (a different kind of leader) de är en utbildningsdag för våra konfirmandkompisar, alltså för ungdomar som vill fortsätta att vara med i konfirmandgruppen som ledare efter de att de själva är konfirmerade. Så vad jag försöker säga med alla dessa svamlande ord är "ledarutbildning" Hejja hejja =)


Drömde en jättejobbig dröm i natt. Gillar inte att vakna av att man gråter, de för mig är lika jobbigt som att vakna med migrän. 300 känslor man får med sig från drömmen tills man vaknar, och de där att man måste intala sig själv att de var en dröm.


De är ändå intressant de där med hur drömmarna påverkar oss. Jag vet att jag är väldigt påverkad av mina. Och jag hoppas att jag inte (och tror inte jag har heller) sanndrömar som något slags medie, men man får la helt enkelt slappna av och kanske ringa personen man drömde om?


Nej men oj va mycket klockan är, duschdax!


hej hej

Presentation


En blogg om vardagsbetraktelser, träning, fest, jobb och vardag...

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Tror du på Gud?
 Ja
 Nej
 Tror på något, men kan inte säga vad.

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Om du har något att säga =)


Ovido - Quiz & Flashcards